Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και στο Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

Από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέριΔήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Αγ.Δέκα, Κερατοκεφάλι, Γκαγκάλες, Βαλή και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέριΔήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Αγ.Δέκα και στις περιοχές του βουστασίου Πειρουνάκη και ελειουργείου Ηλιάκη.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Ατσιπάδες, Άνω και Κάτω Άκρια, Μωριάς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το πρωίΔήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στην περιοχή πλησίον του s.m.Λεμονάκη, στην οδό Μεσσήνης.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέριΔήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές στην περιοχή Σώπατα στις οδούς Μενεξέδων, Υακίνθων, Αμαρίας, Αρτακίνας, Τσακάλωφ, Ανωγειανάκη, Λευκίπου, Δωσιάδη, Διώνη, Ιμίων, Νίκης και Τερψιθέας.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 11 το πρωίΔήμος Ηρακλείου: Στην οδό Ειρήνης και Φιλίας (δρόμος Ηρακλείου – Μαλάδων) από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας FINOMIX έως τις τον κάμπο του Αγ.Σύλλα, περιλαμβανομένων των περιοχών αποθήκες των S/M Αριάδνη, αρδευτικών Μαρκομιχελάκη και Κοκολάκη, του οινοποιείου – εμφιαλωτηρίου ΕΑΣΗ, του τυροκομείου Κριαρά, του βουστασίου Πρινιανάκη, των οικιών Σιδεράκη, Μανιδάκη και Κοκιάδη.Επίσης στη Φοινικιά, στον οικισμό Σέμελη, Λοφούπολη, Μαλάδες, Ζερβού μετόχι, Χιλιόκαμπος, Δρακουλιάρης, Κάμπος Αγ.Σύλλα, Τσαγκαράκη μετόχι, Ξερολιά, Προφήτης Ηλίας, Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού.Στους οικισμούς Συνάπι και Καρνάρι, καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέριΔήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στην θέση Μεγάλος Λάκος, στην περιοχή του γραφέιου τελετών Μακατουνάκη στην οδό Ελ.Βενιζέλου από το πρατήριο υγρών καυσίμων της BP μέχρι την ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου μετά παρόδων και στις Αγ.Δηγμητρίου Κρήτης και Σκουλά Πιτοπουλιού.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέριΔήμος Ηρακλείου: Στο Δ.Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, επιχείρησης Πικράκη, Lido soccer, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, Αγροκτήματος ΤΕΙ και Δασικού φυτωρίου, Οικοστύλ, Κυριακάκη, Καναβού, πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, Τσικανδυλάκη, Απλαδά, VINOVON, Τρόφιμο Α.Ε., Πλαστικών Κρήτης, κτήμα Καλαθάκη.Στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων Μελισσίδη, Ένωση Σουλτανίνας, εγκαταστάσεων Βιολογίκου καθαρισμού, Κάββαλου, Decoexpert, Πικράκη, Ζαχαράκη, Ρώσσου, Κρητέξ. Στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών ράδιο Μακράκη, στις οδούς Φλαμπουριάρη(προς Κορακοβούνι)Ζαγρέα, Λαμπράκη, Παναγίας Μαλεβί, Λυσιστράτης, Ζεύξιδος, Στεφανογιώργη και Μανουσάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέριΔήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι, στην περιοχή του Γυμνάσιο – Λύκειο Γαζίου, στην οδό Καμαριώτη μετά παρόδων.

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέριΔήμος Μαλεβιζίου: Στο οικισμό Κολυβά του Δ.Μαλεβιζίου.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το μεσημέριΔήμος Ηρακλείου: Στον Προφήτη Ηλία στην είσοδο του χωριού, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Μεταξάκη Εμμ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ