Σε λειτουργία το αναψυκτήριο στο πάρκο Γεωργιάδη για take away

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του αναψυκτήριου στο Πάρκο Γεωργιάδη. Το αναψυκτήριο, το οποίο ανακαίνισε και έχει αναλάβει την λειτουργία του η ΔΕΠΑΝΑΛ, θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες take away, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα (τις ημέρες που ο καιρός είναι βροχερός θα κλείνει στις 5). 

Στο Πάρκο προκειμένου να δει το ανακαινισμένο αναψυκτήριο βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη, τους Αντιδημάρχους Γιάννη  Αναστασάκη, Κώστα Βαρδαβά, Μαρία Καναβάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνο Παττακό. 

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μετά την ανακαίνιση  του Πάρκου Γεωργιάδη, το οποίο ήδη ο κόσμος έχει αγκαλιάσει, πλέον λειτουργεί και το ανακαινισμένο αναψυκτήριο, προσφέροντας  take away στους επισκέπτες του χώρου. 

Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΕΠΑΝΑΛ η οποία ολοκλήρωσε γρήγορα και έντεχνα τις εργασίες στο αναψυκτήριο, καθώς και όλους όσους συνεισέφεραν και συνεισφέρουν ώστε το Πάρκο να είναι σήμερα σε άριστη κατάσταση – από τις υπηρεσίες του Δήμου έως και τους δημότες που το χρησιμοποιούν και το προσέχουν. 

Εύχομαι οι συνθήκες να επιτρέψουν σύντομα το αναψυκτήριο –  όπως και  όλα τα καταστήματα εστίασης της πόλης –  να λειτουργήσει  κανονικά,  ώστε να εξελιχθεί ξανά σε σημείο συνάντησης και αναψυχής για όλους τους Ηρακλειώτες». 


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...