Στο δυναμικό του σωματείου ΑΜΕΑ Μεγαλόνησος ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ  ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ  καλωσορίζει στο  δυναμικό  του έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές με αναπηρία τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη μαζί με τη συνοδό – αθλήτρια Κατερίνα Πατρώνη. Είμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι που επέλεξαν να συνεχίσουν την αθλητική τους καριέρα στο σωματείο μας.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αγωνίζεται στο αγώνισμα του Boccia  στην κατηγορία BC3 με μεγάλες διακρίσεις σε Παραολυμπιακούς αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαικά πρωταθλήματα ενώ είναι ο μόνιμος Πρωταθλητής Ελλάδος από το 2002  έως και σήμερα στην κατηγορία του.

Στην πλούσια αθλητική συλλογή του έχει κατακτήσει 4 Παραολυμπιακά μετάλλια:

  • Χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο  το 2012 στα Ζευγάρια στην κατηγορία BC3. 
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο το 2016 στο Ατομικό στην κατηγορία BC3.
  • Ασημένιο μετάλλιο στο Πεκίνο το  2008 στο Ατομικό στην κατηγορία  BC3.
  • Χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο το 2016 στα Ζευγάρια στην κατηγορία  BC3. 

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η συνοδός αθλήτρια του Κατερίνα Πατρώνη έχουν  δεκάδες ακόμη διακρίσεις με μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις  Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα , επιτυχίες που τους  έχουν φέρει στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης στο άθλημα του Μπότσια.

Ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο το 2021 αποτελούν μεγάλη ελπίδα  για την κατάκτηση μεταλλίων τόσο στο ατομικό όσο και στα ζευγάρια για τη χώρα μας.

Το σωματείο μας με όλες του τις δυνάμεις θα στηρίξει και θα είναι δίπλα τους  ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους υψηλούς αθλητικούς  στόχους τους.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...