Κοινές προτάσεις προς ΕΠΟ από τα σωματεία του κρητικού ομίλου της Γ΄Εθνικής

Petite Perle 300×250

ΟΡΓΑΝΏΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ-ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Για περίπου τρεις ώρες οι ομάδες του 10ου Ομίλου Κρήτης της Γ' Εθνικής συζήτησαν χθες μέσω της τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε ο ΑΟ Δαμάστας σχετικά με την παρούσα κατάσταση στο κρητικό ποδόσφαιρο και κατέθεσαν τις προτάσεις και τους προβληματισμός τους για το μέλλον.

Η διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης από τον ΑΟ Δαμάστας ήταν άρτια σε όλα τα επίπεδα με την παρουσία του φυσικού ηγέτη κ. Αντώνη Παπαδάκη και του προέδρου κ. Γιώργου Πολυχρονάκη ενώ το συντονισμό έκανε ο δημοσιογράφος Μανόλης Βαρδαλαχάκης.

Συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Κρήτης ενώ εκ μέρους του Πλατανιά ο πρόεδρος κ. Στέλιος Βαρουξάκης μετέφερε τηλεφωνικά τις θέσεις του σωματείου.Οι εκπρόσωποι των σωματείων μέσω σημαντικών τοποθετήσεων, κατέληξαν στη σύνταξη μιας επιστολής με κοινές προτάσεις προκειμένου να αποσταλεί στην ΕΠΟ και στην ΓΓΑ, σχετικά με το μέλλον του πρωταθλήματος έχοντας ταύτιση απόψεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τη σύνταξη της πρότασης.

Όλα τα σωματεία συνεχάρησαν τον κ. Παπαδάκη και τον ΑΟ Δαμάστας για την άψογη διοργάνωση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μέλλον σε ανάλογη διαδικασία τηλεδιάσκεψης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ