Στο Φόδελε χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Εντάξεις 18 Δήμων από το Πράσινο Ταμείο για χρηματοδότηση Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, στη συνεδρίαση της 23ης  Δεκεμβρίου, αποφάσισε τον καθορισμό 18 Δήμων ως προσωρινών δικαιούχων στην Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τη χρηματοδότηση διεξαγωγής Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών του χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», και έως του ποσού για κάθε Δήμο που αναγράφεται στον Πίνακα που ακολουθεί.

Επιπλέον, αποφάσισε τη διάθεση συνολικού ποσού μέχρι 1.561.683,38 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την υλοποίηση των εν λόγω προτάσεων των 18 Δήμων.

Μετά την υλοποίηση των δράσεων και την εξέταση του υποβλητέων δικαιολογητικών σύμφωνα με την Υ.Α. 8899/2020, τα οριζόμενα στην Πρόσκληση 3834/12.7.2019 και επικαιροποίηση αυτής και τις σχετικές διατάξεις περί Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών, το Πράσινο Ταμείο θα προχωρήσει στον καθορισμό των Δήμων ως «οριστικών δικαιούχων» και στην αποδέσμευση του οριστικού ποσού χρηματοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να δείτε ολόκληρη την αριθμ. 201.5/2020 Απόφαση ΕΔΩ

Ο Δήμος Μαλεβιζίου χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 83.500 ευρώ για την παρακάτω πρόταση που κατέθεσε:

ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ α2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΟΔΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΗΠΩΝ & ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΦΌΔΕΛΕ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...