Με επιτυχία διεξήχθη η συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Κρήτης με τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συναντήσεις με τους Αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, Χανίων Νίκο Καλογερή, Ρεθύμνου Μαρία Λιονή και Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη για την λειτουργία των Κέντρων Ιχνηλάτησης στο νησί των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων
covid-19 και των στενών επαφών τους είχαν σήμερα τα στελέχη του Κέντρου Ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Τα Κέντρα Ιχνηλάτησης θα λειτουργούν σε υπηρεσίες των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων και όπως ανέφεραν οι Αντιπεριφερειάρχες στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο τους για την αντιμετώπιση-πρόληψη του covid-19.

Τα τοπικά Κέντρα Ιχνηλάτησης, κατάλληλα εξοπλισμένα, ξεκινούν άμεσα τη διαδικασία Ιχνηλάτησης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 και των στενών επαφών τους.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...