Παναθηναϊκός: Εξετάζει τον αντικαταστάτη, ψηλά στη λίστα ο Μανωλόπουλος

Petite Perle 300×250

Ο Γιώργος Βόβορας αποτελεί παρελθόν και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ψάχνουν άμεσα τον αντικαταστάτη

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον 43χρονο τεχνικό, οι «πράσινοι» αναζητούν τον προπονητή που θα τον διαδεχθεί στον «πράσινο» πάγκο.

Οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις θεωρείται δύσκολο να πάει ο Παναθηναϊκός σε ξένο προπονητή, όπερ και σημαίνει ότι θα στρέψει το ενδιαφέρον του στην ελληνική αγορά.

Από τους διαθέσιμους προπονητές, έχει ξεχωρίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος (αν και ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επαφή μαζί του), τόσο επειδή είναι γνώστης της πραγματικότητας και δη του Παναθηναϊκού, όσο και επειδή μπορεί να ξεκινήσει άμεσα τη δουλειά.

Ο Μανωλόπουλος είχε καθίσει στον «πράσινο» πάγκο και στο τέλος της σεζόν 2014-15 έχοντας διαδεχθεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μάλιστα ο Διαμαντίδης ήταν τότε παίκτης της ομάδας, ενώ και ο Αλβέρτης ανήκε στο τιμ. Κάτι που σημαίνει ότι και εκείνοι τον γνωρίζουν πολύ καλά.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αυτή τη στιγμή ο Μανωλόπουλος υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας (σ.σ. μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας 4/1 δεν είχε επικοινωνήσει κάποιος από την ΚΑΕ μαζί του), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται παράλληλα και άλλες περιπτώσεις προπονητών. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες. 

Πηγή: gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ