Θρηνεί το Μαλεβίζι για τον χαμό του 21χρονου Γιώργου Κοκοβάκη

Petite Perle 300×250

Βαρύ πένθος έπεσε στο Μαλεβίζι και όλοι είναι συντετριμμένοι από την απώλεια του 21χρονου Γιώργου Κοκοβάκη, γιό του Νίκου Κοκοβάκη, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη «Ενωμένο Μαλεβίζι» με επικεφαλής τον Σπύρο Καλλέργη.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει συμβεί και την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια.  

Ο νεαρός είχε πάει για ανάβαση με την παρέα του ανήμερα των Θεοφανειών,  σε περιοχή του Ψηλορείτη.

Ωστόσο λόγο των καιρικών συνθηκών και του πάγου στο σημείο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πεζοπορία ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα τέσσερις από τους νέους να γυρίζουν πίσω, με τον αδικοχαμένο Γιώργο και τον έτερο νεαρό να συνεχίζουν τις προσπάθειες με τραγικά αποτελέσματα.

Όλα δείχνουν πως ο άτυχος νεαρός λόγω της ολισθηρότητας, γλίστρησε στα βράχια και έπεσε σε πρανές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, στο σημείο κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού .

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από μια τιτάνια επιχείρηση της ΕΜΑΚ και κάτω από αντίξοοες συνθήκες, το άψυχο σώμα του 21χρονου βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο που εντοπίστηκε τραυματισμένος ο φίλος του που επίσης είχε πέσει λόγω της ολισθηρότητας.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από το βουνό γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ενώ ο άτυχος Γιώργος γύρω στις 4 τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζεται ότι για το τραγικό περιστατικό σήμανε συναγερμός στις αρχές μετά τις 18.00 το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την διάσωση των δύο ανδρών.

Στο σημείο ανάβασης βρέθηκαν δύο τμήματα της ΕΜΑΚ  Ηρακλείου, ένα τμήμα του σταθμού Ανωγείων και ένα τμήμα του Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου αλλά και κλιμάκια από τα ΤΑΕ Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

Η τραγική είδηση πάγωσε το Γάζι και το Κεραμούτσι κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε να αρθρώσει λέξη.

Είναι όλοι συντετριμμένοι.

Τη βαθιά του θλίψη  εξέφρασε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης.

Η κηδεία του 21χρονου, Γιώργου Κοκοβάκη έγινε χθες Πέμπτη στο Κεραμούτσι.

Με πληροφορίες από το Cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ