Επίδομα παιδιού 2021: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το κλείσιμο της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ ή της ΗΔΙΚΑ Α.Ε για το επίδομα παιδιού για το 2021 καθώς την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργεί. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

– Αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως την παραπάνω ημερομηνία στην πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ ή της ΗΔΙΚΑ Α.Ε με τη χρήση των κωδικών Taxisnet για το επίδομα παιδιού 2021.

– Οι δικαιούχοι

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2020 αλλά και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.

– η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021.

Ο ΟΠΕΚΑ αναμένεται να καταβάλει την Τετάρτη, 31 Μαρτίου την πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος παιδιού για το 2021 στους δικαιούχους, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Η πληρωμή αυτή θα αφορά το πρώτο δίμηνο του 2021( Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου) και όλους όσους θα υποβάλουν αίτηση έως τα μέσα Μαρτίου.

enikonomia.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...