"Να γύριζε πίσω, δεν γυρίζει" – Συντετριμμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου

Petite Perle 300×250

Περιγράφει τα όσα έγιναν τη μοιραία εκείνη μέρα

Συντετριμμένος ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου, του άτυχου 22χρονου που "έσβησε" στον Ψηλορείτη ανήμερα των Θεοφανίων.

Λίγα μόνο 24ωρά μετά το χαμό του παιδιού του ο χαροκαμένος πατέρας εμφανίζεται απαρηγόρητος και περιγράφει τα όσα έγιναν τη μοιραία εκείνη μέρα που χάθηκε ο Γιώργος του, το παλικάρι του.

"Ήταν πέντε παιδιά, ήταν τρεις νεαροί και δύο κοπέλες και ήθελαν να πάνε πάνω και φύγαν το πρωί 7 η ώρα, 6.30 έφυγε ο δικός μου από εδώ. Φύγανε. Του δικού μου του άρεσε η δράση, το είχε μέσα του. Όλη την Κρήτη, 21 χρονών και σχεδόν όλη την Κρήτη είχε πατήσει, είχε πατήσει" είπε μιλώντας στο Mega. "Ήταν η μεγάλη του επιθυμία να πατήσει το χιόνι του Ψηλορείτη. Την ήξερε την διαδρομή, την ήξερε το παιδί, την ήξερε, την ήξερε. Απλώς τώρα, αυτό που έκανε την ζημιά ήταν το χιόνι. Ήταν παγωμένο το χιόνι, σε ορισμένα σημεία είναι πάγος και αυτό έκανε την ζημιά", πρόσθεσε και συνέχισε  "Τρία παιδιά γύρισαν πίσω και τους φωνάζανε «Κατεβείτε, να φύγουμε όλοι μαζί παρέα», αυτοί οι δυο, ο δικός μου, το άλλο παιδί τώρα το τραυματισμένο ήταν λίγο παραπάνω και θέλαν να το συνεχίσουνε".

"Να γύριζε το παιδί πίσω, δεν γυρίζει. Δυστυχώς… ο θάνατος. Τι να κάνεις; Μακάρι να χτυπούσε και αυτός , να ήτανε… να είχε λίγη τύχη να χτυπούσε" είπε απαρηγόρητος για την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ