Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 10 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ τμηματικά : στην οδό Ε, στην περιοχή της επιχείρησης Βαϊραμάκη, στην οδό Α από την οδό Β έως τα φανάρια Καλιθέας, στις οδούς Γ και Θ, γύρω από την επιχείρηση αλλαντ. Βούλγαρη. Επίσης στο τετράγωνο που περικλείεται από τις οδόύς Θ, Β, Π και Δ, στην οδό Κ καθώς και στην οδό Δ, στην περιοχή της επιχείρησης αέρια Δοξαστάκη, στην περιοχή έξω από ΕΝΑ cash & carry και στις περιοχές των επιχειρήσεων Χαριτάκη, Αλεξίου, Μαλιαρού, οικοδομικής τεχνικής, Μηλάκη – Βενιζέλου, Τσικανδυλάκη, Κατσιμπρή και εργοστασίου φελιζόλ.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Τσαλικάκι στις εγκαταστάσεις του Lidl, και στην περιοχή της ΔΕΗ, στην οδό Ελ.Βενιζέλου από την επιχείρηση Τσακαλάκη έως την οδό την οδό Καρκαβίτσα μετά παρόδων και στην οδό Γεννήσεως της Θεοτόκου.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ και στη οδό Π από την οδό Δ μέχρι την οδό Κ περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων Λυρώνη, Γωνιαννάκη, Κατσιμπρή, Σοφίου, Σταυρακαντωνάκη, Γρύλλου, Κρητών Άρτος, Κεφάλκο, Creta eco Phinix, Φασομυτάκη, Αβραμίδη, Κανδεμηλή, Δομική Κρήτης, Βεμέτ, Τεχνοδομική, Δοξαστάκη και αποθήκες Μαρινόπουλου.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των πττηνοτροφείων Παπαδάκη, Πατσουράκη, βιοτεχν. Καραπιπεράκη, και εργ.Ζαχαριουδάκη.Στην Ανώπολη Πεδιάδος, στην περιοχή από Κοκκίνη προς Ανώπολη, στο ύψωμα, στην περιοχή του Ι.Ν.Αγ.Τριάδος, των αρδευτιών Σωμαρά και Μπινιχάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Κοκκίνη χάνι, στην περιοχή έναντι της ταβέρνας Πέτρος.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Σίββας, Λύσταρος, Καλοί Λιμένες και Αγ.Μάρκος καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών από την έξοδο του χωριού Αυγενική μέχρι την έξοδο του χωριού Αγ.Βαρβάρας προς Γέργερη.Στα χωριά Αγία Βαρβάρα και Πρινιάς και στις περιοχές της επιχείρησης Σηφάκη, των πρώην Σφαγείων Αγ.Βαρβάρας, του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη, των κεραιών κιν.τηλεφ.Panafon, του οινοποιείου της Ένωσης και των αρδευτικών Μανδαλενάκη, Ποδηματά και Βλαχάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Χουστουλιανά.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχές του παγοποιείου, του κολυμβητηρίου Μοιρών, της επιχείρησης Πλαστικών Μεσσαράς και στα χωριά Πέρι, Πόμπια, Αληθινή, Πηγαϊδάκια,Κουσές, Πετροκεφάλι, Αγ.Ιωάννης, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στην οδό Αγ.Παρασκευής από την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι την οδό Ικάρου Ζώτου μετά παρόδων.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Μητρόπολη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Βαγιωνιά, στην περιοχή του αρδευτικού Φουνουλάκη και του κτηνοτροφικού στεγάστρου Λεβεντάκη Κων.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του ελαιουργείου Πρωτογεράκη και της βιοτεχνίας Νικολαϊδη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Καστέλι και Αγ.Δέκα.Στις εγκαταστάσεις της Γεωργικής Σχολής Μεσσαράς και στις περιοχές των αρχαιοτήτων Γόρτυς, της βιοτεχν.χρωμάτων Ζωγραφάκη, του ελαιουργείου Ηλιάκη, του βουστασίου Πειρουνάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Βόρροι, σην περιοχή του αρδευτικού Μαμαλάκη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στη θλεση Ανεμούδι, σην περιοχή του αρδευτικού Χρηστάκη.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου: Δήμος Φαιστού: Στις περιοχές της διακλάδωσης προς το χωριό Κλήμα, του παλαιού υδραγωγείου Τυμπακίου, του κρεοπωλείου Κουτεντάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Λαμπράκη.Στις περιοχές των Ι.Ν.Αγ.Τίτου και Αγ.Πνεύματος και στις περιοχές Σαραντάδες και παλαιού Πύργου Αεροδρομίου Τυμπακίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ