Έως την Πέμπτη οι Δήμοι μπορούν να ζητήσουν Υπαλλήλους – αποφοίτους της ΕΣΔΔΑ

Petite Perle 300×250

Εξ.επείγον έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών εκδόθηκε την 8η Ιανουαρίου, θέτοντας στους Δήμους, στις Περιφέρειες και στα ΝΠΔΔ αυτών αποκλειστική προθεσμία την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.Μέχρι τότε οι ΟΤΑ μπορούν να ενημερώσουν το Υπουργείο για τις ανάγκες τους σε στελέχωσημε αποφοίτους της ΚΗ΄ εκπαιδευτικής σειράς της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Σ.Δ.Δ.Α.).

Υπογραμμίζουμε ότι τα σχετικά αιτήματα συλλέγονται ενόψει έκδοσης της Προκήρυξης για τη διεξαγωγή του 28ουεισαγωγικού Διαγωνισμού για την Ε.Σ.Δ.Δ.Α.

Επισημαίνεται ότι ο απαιτούμενος Πίνακας με τις ανάγκες κάθε Φορέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα πρέπει να υποβληθεί στη Διεύθυνση Προσωπικού Τ.Α. του Υπουργείου, ανεξαρτήτως εάν έχει ήδη αποσταλεί στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή σε άλλη Υπηρεσία.

Θα πρέπει να αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου,το αργότερο μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11.00' μ.μ., καθώς με την παρέλευση της προθεσμίας ο τόπος δεν θα είναι πλέον διαθέσιμος προς ανάρτηση των συγκεκριμένων αρχείων.

Στο έγγραφο περιέχονται αναλυτικές τεχνικές οδηγίες για την υποβολή των αναγκών των ΟΤΑ.Οι ενδιαφερόμενες Περιφέρειες, θα πρέπει να αναρτήσουν έναν Πίνακα με τις ανάγκες όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων τους,

Φορείς που δεν ενδιαφέρονται να απασχολήσουν άτομα από τους εν λόγω αποφοίτους, δεν απαιτείται να ενημερώσουν σχετικά το Υπουργείο.

Οι αναλυτικές οδηγίες για την ορθή και εμπρόθεσμη υποβολή των αναγκών στελέχωσης, περιλαμβάνονται στο αριθμ. 826/8.1.2021 έγγραφο, ΕΔΩ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ