Γιώργος Γιακουμάκης: «Ποτέ δεν ξέρεις»

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

«Είχα μόνο ένα μεγάλο χαμόγελο μετά το τελευταίο σφύριγμα, με τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς». Λόγια του Γιώργου Γιακουμάκη, πρώτου σκόρερ από χθες στην Ολλανδία με 12 γκολ (σε 15 αγώνες), με τα δύο που πέτυχε στη νίκη της Φένλο με 2-1 επί της Βίλεμ. Ο Έλληνας επιθετικός μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό Voetbal International, δεν απέκλεισε την πιθανότητα μεταγραφής σε αυτή τη χειμερινή αγορά.

«Θα δούμε. Τώρα επικεντρώνομαι στη Φένλο που θέλουμε να κρατηθούμε στην Eredivisie, αλλά ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά.  

Ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σταν Βαλκς, ο οποίος αναγνωρίζει το ενδιαφέρον ομάδων, τόνισε σχετικά:

«Δεν ανησυχώ πως θα φύγει. Μερικοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει, αλλά τίποτα συγκεκριμένο ή σοβαρό. Δεν μπορούμε να  αρνηθούμε μία μεταγραφή, αλλά πρέπει να πάρουμε εκατομμύρια. Και δεν το βλέπω αυτό να συμβαίνει σε αυτή τη παράξενη και σύντομη μεταγραφική αγορά. Απλώς τον χρειαζόμαστε απελπισμένα για να σωθούμε».

Η σημασία της παρουσία του Γιακουμάκη, φαίνεται άλλωστε και από τα λόγια του αρχηγού της Φένλο, Ντάνι Ποστ:

«Μπορεί να χαρακτηριστεί φαινόμενο, είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...