Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την κακοκαιρία και τους αγρότες της Κρήτης

Petite Perle 300×250

Ο γνωστός προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου σπεύδει να καθησυχάσει ειδικά τους αγρότες στην Κρήτη σχετικά με την κακοκαιρία. 

Ο Σάκης Αρναούτογλου με μια ανάρτησή του στο Facebook καθησύχασε τους αγρότες στην Κρήτη, ξεκαθαρίζοντας πως το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ισπανία δεν συνδέεται με τις χιονοπτώσεις που περιμένουμε στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά:

Για τους φίλους αγρότες Κρητικούς και τους λοιπούς αναγνώστες – τηλεθεατές!

Φίλες και φίλοι! Μάλλον ξεκίνησε ο τρομολαγνικός οίστρος και πάλι σύμφωνα με τα μηνύματα σας! 😟

Και φυσικά δεν θα πάμε από τους 28 βαθμούς στον ολικό παγετό! Αλίμονο! Οι τρομοκρατημένοι φίλοι μας οι αγρότες από την Κρήτη δεν θα πρέπει να ανησυχούν σε καμία περίπτωση καθώς η θερμοκρασία θα πέσει τις επόμενες ημέρες σταδιακά σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα στο νησί δηλαδή μέχρι την Παρασκευή μέγιστες τιμές γύρω στους +10 με +15 τα μεσημέρια!!!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις σε τμήματα της Ισπανίας δεν συνδέονται με τις χιονοπτώσεις που αναμένονται στη χώρα μας κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας! Αλλιώς αυτές θα έπρεπε να περάσουν και μέσω….Ιταλίας το επόμενο τουλάχιστον 24ωρο- 48ωρο 🙂

Από εμένα και απο την ΕΡΤ3 αυτά τα πραγματα δεν ειπώθηκαν ποτέ!

Βλέπουμε λοιπόν πως ενα ψέμα είναι σίγουρα πιο βολικό από την αμφιβολία αλλά μάλλον ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, προφανέστατα από άγνοια, γίνεται οπως φαίνεται αυτοσκοπός.

Όποιος όμως είναι συνεχώς επιτηδευμένα απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα!!!

Τα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3 για εσας που ρωτάτε δεν έχουν αλλάξει ώρα!

17:30 και 20:00 από ΔΕΥ – ΠΑΡ

Προσέχετε τι διαβάζετε!!!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2760239030882164

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ