2.000.000 ευρώ για την κατασκευή σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου στο Δήμο Χερσονήσου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Κλειστό Γυμναστήριο θα κατασκευαστή κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Μαλλίων

Σε μακροσκελή ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Χερσονήσου   Γιάννης  Σέγκος ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεργασία τους με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και με ποσό 2.000.000 €, η μελέτη και κατασκευή ενός Κλειστού Γυμναστηρίου πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου των Μαλίων, όπου θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις μπάσκετ, βόλεϊ,χάντμπολ κ.α., ενώ πρόσφατα, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” η κατασκευή του γηπέδου 5 * 5 στο Σγουροκεφάλι της Δημοτικής ενότητας Επισκοπής.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Χερσονήσου:”… Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Αθλητισμού και συντοπίτη μας Λευτέρη Αυγενάκη τον οποίο και συγχαίρω για την εκ νέου τοποθέτησή του στην θέση που ήδη επαξίως κατέχει, για την έως τώρα δυναμική και αποτελεσματική μας συνεργασία και εκτιμω πως αυτή θα συνεχιστεί στο διηνεκές, μετά και από την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη  στο πρόσωπό του, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

avgenakis-segkos

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...