Επίδομα παιδιού: Δύο ακόμα μέρες για τις αιτήσεις του 2020

Petite Perle 300×250

Για δύο ακόμα μέρες, μέχρι τις 15 ιανουαρίου 2021, θα παραμείνει ανοικτή η πλατφόρμα για την υποβολή της αίτησης Α21 του επιδόματος παιδιού. Μέχρι τότε οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν ή να οριστικοποιήσουν την αίτησή τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΗΔΙΚΑ (https://www.idika.gr/epidomapaidiou).

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) η πλατφόρμα θα ανοίξει και πάλι τον Μάρτιο προκειμένου να υποβληθούν οι νέες αιτήσεις του 2021, ενώ έχουν οριστικοποιηθεί ήδη και οι ημερομηνίες καταβολής του επιδόματος.

Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής για το 2021

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες πληρωμής του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ για το 2021 είναι οι παρακάτω:

Πρώτη δόση:
Στις 31 Μαρτίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πρώτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 που θα αφορά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Δεύτερη δόση:
Στις 31 Μαΐου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η δεύτερη διμηνιαία δόση του επιδόματος για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Τρίτη δόση:
Στις 31 Ιουλίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τρίτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Τέταρτη δόση:
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η τέταρτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Πέμπτη δόση:
Στις 30 Νοεμβρίου του 2021 αναμένεται να καταβληθεί η πέμπτη διμηνιαία δόση του επιδόματος στους δικαιούχους για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Έκτη δόση:
Πριν από την Πρωτοχρονιά αναμένεται να καταβληθεί η έκτη και τελευταία διμηνιαία δόση του επιδόματος  για τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Τέλος ο Οργανισμός υπογραμμίζει ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

πηγή: www.newmoney.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ