Ερώτηση βουλευτών ΚΚΕ για τη σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ,Νίκος Παπαναστάσης, Θανάσης Παφίλης και Μανώλης Συντυχάκης προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για τη σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου. Αναλυτικά η ερώτηση αναφέρει:

“Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), με έγγραφό της αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, διότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σύμβαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου.

Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αναγκάζονται να μετακινούνται σε γειτονικούς νομούς, κάτι που απαγορεύεται λόγω κορονοϊού, είτε να καταβάλουν τη δαπάνη για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στη συνέχεια καταθέτουν τα σχετικά δικαιολογητικά στην υπηρεσία και η πληρωμή της δαπάνης μπορεί να φθάσει μέχρι και τους οκτώ (8) μήνες, επιβαρύνοντας σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό των στελεχών.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει άμεσα η κυβέρνηση για την υπογραφή σύμβασης ανάμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λασιθίου;

Οι Βουλευτές

Παπαναστάσης Νίκος

Παφίλης Θανάσης

Συντυχάκης Μανώλης“.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...