Η Razer παρουσιάζει την «πιο έξυπνη μάσκα του κόσμου»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Από ενεργό εξαερισμό μέχρι και μικρόφωνο για να ακούγεται ο χρήστης καλύτερα, αυτή η μάσκα φαίνεται να έχει ό,τι χρειάζεται για να ανακηρυχθεί ως «η πιο έξυπνη μάσκα στον κόσμο».

Πρόκειται για μια μάσκα πολλαπλών χρήσεων, με το όνομα Project Hazel, η οποία περιλαμβάνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που δεν συναντάμε στις κοινές μάσκες.

Η εν λόγω μάσκα σχεδιάστηκε από την γνωστή για τις καινοτομίες της στον χώρο του gaming εταιρεία, Razer, και είναι σε θέση να αποβάλλει τον θερμότερο εκπνεόμενο αέρα, «τραβώντας» μέσα τον δροσερό αέρα, μέσα από ένα σύστημα ενεργού εξαερισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το παραπάνω σύστημα παρέχει πιστοποίηση για φιλτράρισμα των σωματιδίων του αέρα που αγγίζει το 95%, ενώ οι δύο εξαερισμοί αποβάλουν το διοξείδιο του άνθρακα κατά την εκπνοή.

Παράλληλα, η Project Hazel διαθέτει μικρόφωνα και amplifier, που ενισχύουν την φωνή του χρήστη της, με σκοπό να ακούγεται πιο καθαρά, λύνοντας ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση μάσκας.

Η μάσκα είναι κατασκευασμένη από διαφανές, ανακυκλώσιμο πλαστικό, το οποίο επιτρέπει την ανάγνωση των χειλιών, καθώς και την παρατήρηση των εκφράσεων του προσώπου.

Οι δημιουργοί έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση και στην άνεση της μάσκας, η οποία έχει μαλακή, αλλά ανθεκτική, σιλικόνη στο πάνω μέρος της, ώστε να αγκαλιάζει μύτη και μάγουλα, προσφέροντας απόλυτη προστασία.

Και μπορεί να μην είναι η πρώτη μάσκα που είναι διαφανής, ωστόσο κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην Project Hazel είναι η λειτουργία low light mode, που φωτίζει την περιοχή του στόματος στα σκοτεινά περιβάλλοντα, επιτρέποντας στον χρήστη να εκφράζεται καλύτερα.

Μαζί με την μάσκα Project Hazel, οι αγοραστές θα παραλάβουν ένα μεγάλο σύστημα αποθήκευσης και φόρτισης με UV light για πλήρη αποστείρωση της μάσκας.

Προς το παρόν, το επαναστατικό προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο, καθώς βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά η εταιρεία επισημαίνει ότι εργάζεται εντατικά με μια ομάδα επιστημόνων, με σκοπό να το λανσάρει σύντομα στην αγορά.

πηγή: www.ieidiseis.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...