Ρωσία: Χώρισε τον άντρα της για τον θετό της γιο και τώρα περιμένει το παιδί του

Petite Perle 300×250

Η 35χρονη εξομολογήθηκε ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει περισσότερο ελκυστική για εκείνον.

H 35χρονη influencer Μαρίνα Μπαλμάσεβα χώρισε τον σύζυγό της για τον θετό της γιο και τον επόμενο μήνα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί του. Μάλιστα, η γυναίκα εξομολογήθηκε ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει περισσότερο ελκυστική για εκείνον.

Η γυναίκα από τη Ρωσία επέμεινε επίσης να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο για να εξασφαλίσει ότι θα κρατήσει την περιουσία της ολόκληρη σε περίπτωση διαζυγίου από τον νέο της σύζυγος Βλαντιμίρ Σαβίριν, 21 ετών σήμερα, όπως γράφει η Daily Mail.

Η Μαρίνα γνωρίζει τον Βλαντιμίρ από τότε που ήταν 7 ετών και τον αποκαλεί «τα πιο όμορφα μπλε μάτια στον κόσμο». Ο προηγούμενος γάμος της ήταν με τον πατέρα του, τον 45χρονο Αλεξέι Σαβίριν, ο οποίος έχει πλέον τη φροντίδα των 5 υιοθετημένων τους παιδιών.

Η Ρωσίδα blogger έχει περισσότερους από μισό εκατομμύριο follower. Ο πρώην σύζυγός της την κατηγόρησε πως «αποπλάνησε τον γιο μου. Δεν είχε φιλενάδα πριν από εκείνη. Δεν ντράπηκαν να κάνουν σεξ ενώ ήμουν στο σπίτι. Θα συγχωρούσα την απιστία αν δεν ήταν με τον γιο μου. Έτρεχε στο κρεβάτι του γιου μου από το δωμάτιό μας ενώ εγώ κοιμόμουν. Μετά επέστρεφε και ξάπλωνε μαζί μου λες και δεν είχε συμβεί τίποτα».

Η Μπαλμάσεβα υποστηρίζει πως ο προηγούμενος γάμος «δεν ήταν ζωή, αλλά μια υποκρισία». Απευθυνόμενη στους ακολούθους της είπε: «Μετανιώνω που κατέστρεψα την οικογένεια; Και ναι και όχι. Ντρεπόμουν που σκότωσα τη σταθερότητα του μπαμπά και της μαμάς. Ήθελα να επιστρέψω στον πρώην; Όχι. Αισθάνομαι οργή και μίσος για εκείνον; Όχι πια. Είναι καλός άνθρωπος και υπέροχος πατέρας για τα παιδιά μας. Πώς πήραν τα παιδιά τις αλλαγές; Απολύτως ήρεμα. Τι κάνω σήμερα; Είμαι παντρεμένη. Μετακόμισα σε μια μεγαλύτερη πόλη. Αγαπώ και αγαπιέμαι».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ