Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο μετρό Ομονοίας: Κοντά στη σύλληψη των 2 δραστών η αστυνομία

Petite Perle 300×250

Κοντά στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στην Ομόνοια είναι η ΕΛ.ΑΣ

Τα πρόσωπα αυτών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, θεωρείται θέμα χρόνου η ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει σε ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών. Η κατάθεση του σταθμάρχη στην αστυνομία έχει ολοκληρωθεί και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τους δύο δράστες.

Όπως ανάφερε στην κατάθεσή του στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ο σταθμάρχης του μετρό, πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 17 έως 23 ετών, που μιλούσαν καθαρά την ελληνική γλώσσα. Ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες την σκηνή επίθεσης εναντίον του: Αρχικά, τους είδε να κάθονται σε διαφορετικά καθίσματα χωρίς να φορούν μάσκα. Ο ένας από τους δύο είχε τα πόδια του στο απέναντι κάθισμα. Τους έκανε παρατήρηση γιατί δεν φορούσαν μάσκες και να κατεβάσουν τα πόδια από το κάθισμα

Στη συνέχεια, ο ένας εκ των δύο σηκώθηκε όρθιος, έφτυσε τον σταθμάρχη και μετά άρχισαν να τον βρίζουν και οι δύο. Ο συρμός του μετρό σταμάτησε στον σταθμό, ο σταθμάρχης αποβιβάστηκε και οι δύο νεαροί τον ακολούθησαν. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχουν άλλοι πολίτες στην αποβάθρα, άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ