Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5. Συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να διευκολύνει την ένταξη των επιχειρήσεων στον πέμπτο κύκλο έδωσε παράταση έως την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Παράλληλα, σε περίπτωση λαθών, δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έως τις 19 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), μέχρι σήμερα, 611.524 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Η εκταμίευση των κονδυλίων προς τους δικαιούχους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής 5 θα αρχίσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πηγή: enikonomia.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...