Άγρια επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από πολίτη στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ πολίτη και δημοτικού αστυνομικού. Ο δημοτικός αστυνομικός Γιάννης Κανναβάκης μαζί με συνάδελφό του, κατέβηκαν χθες το μεσημέρι από το υπηρεσιακό όχημα έξω από τη Λότζια, προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται καθημερινά.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από έναν πολίτη, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό με τα δυο του χέρια και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές!

Παρενέβησαν ο συνάδελφός του καθώς και ένας καταστηματάρχης, προκειμένου να τον γλιτώσουν από τα χέρια μαινόμενου πολίτη, ο οποίος φώναζε και έβριζε για "μπατσοαστυνομία", "σύστημα" και το "εμβόλιο" και εκλήθη η αστυνομία.

Όπως είπε στο ekriti ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, στον δράστη είχε βεβαιωθεί πριν από μέρες, πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, από την ΕΛ.ΑΣ ωστόσο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο μάλλον λειτούργησε ως "κόκκινο πανί".

Ο κ. Παττακός καταδίκασε απερίφραστα το περιστατικό, που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του δημοτικού αστυνομικού.

Με εντολή Εισαγγελέα ο δράστης οδηγήθηκε σε ψυχιατρική δομή, ενώ ο Γιάννης Κανναβάκης που ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά, έμεινε μέχρι αργά στο ΠΑΓΝΗ για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή : ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ