Ένοχος κρίθηκε ο 38χρονος για την εξαφάνιση της 17χρονης Μάγιας

Petite Perle 300×250

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για την 38χρονο Σλοβάκο που κατηγορούνταν για αρπαγή ανηλίκου στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου.

Ο 38χρονος δικάστηκε σήμερα και κρίθηκε ένοχος με το δικαστήριο να του επιβάλει ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.

Ο Νορβηγός, του οποίου ανήκει ο χώρος στο Χουδέτσι, όπου βρέθηκε χθες η Μάγια μαζί με τον 38χρονο κατηγορείται επίσης για αρπαγή ανηλίκου ωστόσο ζήτησε αναβολή και αναμένεται να δικαστεί τη Δευτέρα στο Αυτόφωρο δικαστήριο.

Τόσο ο Σλοβάκος όσο και ο Νορβηγός αρνούνται τις κατηγορίες της αρπαγής ανηλίκου καθώς τόνισαν πως δεν είχαν καμία εμπλοκή στην εξαφάνισή της.

Ο 38χρονος ανέφερε πως η ίδια η Μάγια πήγε και τον βρήκε ενώ ο Νορβηγός επεσήμανε πως δεν ήξερε καθόλου πως ήταν ανήλικη και δεν γνώριζε πως οι γονείς της την αναζητούσαν.

Με μεγάλη ανακούφιση, μετά από πολλά 24ωρα αγωνίας, οι γονείς της της 17χρονης Μάγιας Παπαδοπούλου, η οποία εντοπίστηκε τελικά το πρωί της Παρασκευής, ευχαριστούν από καρδίας όσους τους βοήθησαν να βρεθεί η κόρη τους, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.

Σε μήνυμά τους αναφέρουν:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους βοήθησαν στην ανεύρεση της Μάγιας. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου για την άμεση επικοινωνία μαζί μας αλλά και τις ενέργειες που έκανε.

Ευχαριστώ τον ιδιωτικό ερευνητή Βαγγέλη Κοκολογιάννη για την πολύτιμη προσφορά του. Τα ΜΜΕ που με σοβαρότητα κάλυψαν το ζήτημα.

Την κ. Πέγκυ Αποστολάκη για τον σχεδιασμό της έγχρωμης αφίσας. Τις επιχειρήσεις SpGraphics και Vision Group για τις αφίσες που εκτυπώσανε. Το Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης – Σαντορίνης για την έμπρακτή του αλληλεγγύη.

Τους γνωστούς και άγνωστους που μας έστειλαν κρίσιμες πληροφορίες. Τον λαό της Κρήτης και κυρίως του Ηρακλείου για την ανιδιοτελή στήριξή του.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο αγώνας που κάναμε ως οικογένεια δεν θα ήταν ο ίδιος αν δεν είχαμε τις οικογένειες που φρόντισαν τον γιο μας σαν δικό τους παιδί αυτές τι μέρες. Πάνω απ' όλα όμως η δοκιμασία αυτή απέδειξε ότι η αληθινή φιλία είναι ανεκτίμητη αξία. Φίλοι, σας αγαπάμε πραγματικά.

Οι γονείς της Μάγιας,

Παπάτυα & Γιώργος»

πηγή: www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ