Θλίψη στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για τον θάνατο του Μανόλη Μπαλουζάκη

Petite Perle 300×250

Οι συλληπητήριες ανακοινώσεις

Στο πένθος έχει βυθιστεί το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου από τον χαμό του επί χρόνια παρατηρητή αγώνων, Μανόλη Μπαλουζάκη.

Ανακοίνωση εξέδωσαν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, το Δ.Σ της Ροδιάς και η ομάδα της Τυλίσου προκειμένου να εκφράσουν τη θλίψη της για τον θάνατο του αγαπητού παρατηρητή Μανόλη Μπαλουζάκη αλλά και τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

"Έφυγε σήμερα από τη ζωή νικημένος από την επάρατο νόσο ο παρατηρητής αγώνων Μανόλης Μπαλουζάκης…

Η ΕΠΣΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο έχασαν έναν πραγματικό εργάτη των γηπέδων, έναν άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για το ποδόσφαιρο, έναν άνθρωπο που με την καλοσύνη του και την προσφορά του, δημιούργησε παντού φίλους.

Ακόμα και τα τελευταία χρόνια που ήταν καταβεβλημένος από την περιπέτεια υγείας του, ο Μανόλης Μπαλουζάκης επιθυμούσε να βρίσκεται στα γήπεδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως παρατηρητής.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, η Εκτελεστική Επιτροπή, η Επιτροπή Παρατηρητών και σύσσωμη η ΕΠΣΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του για το θάνατό του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 15:00 το απόγευμα στα Καλέσα.

Καλό ταξίδι φίλε Μανόλη, η μνήμη σου και η προσφορά σου θα μείνει πάντα ανεξίτηλα στις καρδιές μας…".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ομάδα της Τυλίσου

Η ομάδα της Τυλίσου με ανακοίνωση της θέληση να δώσει τα δικά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ακούραστου εργάτη του ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Τυλίσου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Μπαλουζάκη για το χαμό του ακούραστου εργάτη του Ποδοσφαίρου, Μανόλη Μπαλουζάκη".

Τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Μανόλη Μπαλουζάκη για τον θάνατο του εξέφρασε το Δ.Σ της Ροδιάς με ανακοίνωση του 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Το Δ.Σ της Ροδιάς, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και την οδύνη στην οικογένεια του Μανόλη Μπαλουζάκη που έφυγε από τη ζωή. Ο Μανόλης ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για το τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τεράστια προσφορά . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Πηγή: prismanews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ