O ΠΑΟΚ ανώτερος του ΟΦΗ επικράτησε με 0-3 στο Γεντί Κουλέ

Petite Perle 300×250

Με επιβλητική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με ξεσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο και σκόρερ τους Τζόλη, Βαρέλα και Κρμέντσικ – Με 10 παίκτες ο ΟΦΗ από το 25' 

Με επιθετικό μονόλογο από τα πρώτα λεπτά, αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα του ΟΦΗ με 3-0 στο «Γεντί Κουλέ», επέστρεψε στις νίκες και παρέμεινε στο -10 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έμεινε σωστά με 10 παίκτες από το 25ο λεπτό μετά την αποβολή του Βάτερμαν στο 25ο λεπτό. Βρήκε ωραίες συνεργασίες με την τετράδα της επίθεσης Μουργκ-Ουάρντα-Τζόλη-Κρμέντσικ σε εξαιρετική μέρα και έφτασε στα γκολ με δύο ασίστ του πρώτου σε Τζόλη και Βαρέλα, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Τσέχος επιθετικός.


ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος):
 Βάτερμαν – Ουές, Βούρος (77' Σολίς), Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης (30' Σωτηρίου), Κοροβέσης (78' Σουρνάκης) – Βαφέας, Στάικος, Νέιρα – Στάρτζεον (68' Γρίβας), Σαρδινέρο (68' Γιαννούλης)

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γκαργκαλατζίδης

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς – Βιεϊρίνια (77' Ροντρίγκο), Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα – Τσιγγάρας, Σβαμπ (77' Ντόουγκλας Αουγκούστο) – Τζόλης, Ουάρντα (83' Κωνσταντέλιας),Μουργκ (69' Λάμπρου) – Κρμέντσικ (76' Σφιντέρσκι)

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Νινούα, Λύρατζης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου
Α' Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος
Β' Βοηθός: Ιορδάνης Απτόσογλου
4ος διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας
VAR: Ευαγγέλου
AVAR: Σαμοΐλης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ