Διαδικτυακό σεμινάριο από την ακαδημία κολύμβησης Α.Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

《Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια Ντουντουνάκη στο διαδικτυακό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας της ακαδημιας κολύμβησης ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ》


Εξαιρετική επιτυχία είχε το διαδικτυακό σεμινάριο ψυχολογικής υποστήριξης των κολυμβητών και των γονιών τους με τη συγκλονιστική παρουσίαση της αθλητικής ψυχολόγου κυρίας Λίνα Ψούνη. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ομιλίας της.

Εξαιρετικά βοηθητική για τους αθλητές ήταν και η ομιλία της κορυφαίας Ελληνίδας κολυμβήτριας Άννα Ντουντουνάκη η οποία με την ομιλία τις άγγιξε τις ψυχές των παιδιών και τα βοήθησε με έξυπνες συμβουλές να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες ειδικά της καραντίνας και της καθημερινότητας.

Το Δ.Σ του ομίλου ευχαριστεί προσωπικά την κυρία Ψούνη ,την Άννα την Ντουντουνάκη ,το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου για τη φιλική του συμμετοχή και τον κύριο Αναστασόπουλο εκπρόσωπο της ένωσης Ελλήνων προπονητών υγρού στίβου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...