Μαζί με τα χιονοδρομικά, συζήτηση για άνοιγμα και των σαλέ

Petite Perle 300×250

Συζήτηση για τον τρόπο που θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά θα έχει ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης με επιχειρηματίες του κλάδου.

Κλειδώνει το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα από τη προσεχή Δευτέρα. Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 9 π.μ. ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τους φορείς του κλάδου με σκοπό να συζητήσουν τους τρόπους που μπορεί να απαλευθερωθεί η μετακίνηση προς τα χιονοδρομικά κέντρα. 

Σε περίπτωση που οι λοιμωξιολόγοι δώσουν το πράσινο, η μετακίνηση εκτός νομού θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη κράτησης σε κάποιο κατάλυμα. Συνεπώς, δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού σε πολίτες που θέλουν να κάνουν μονοήμερη εκδρομή παρά μόνο σε όσους έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα της περιοχής. Στη συζήτηση που θα γίνει σήμερα, θα τεθεί επί τάπητος και το άνοιγμα των σαλέ των χιονοδρομικών κέντρων.

Με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση θέλει να τονώσει τόσο τις επιχειρήσεις των χιονοδρομικών όσο και τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια των περιοχών αυτών.

Άλλωστε, προ ημερών ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τα χιονοδρομικά είχε προαναγγείλει το άνοιγμά τους τονίζοντας ότι είναι εποχικός κλάδος και δεν μπορεί να μείνει κλειστός μέχρι να λιώσουν τα χιόνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ