Νοσοκομείο Ρεθύμνου: «Βροχή» οι παραιτήσεις γιατρών – 15 τελούν υπό παραίτηση

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Αυξήθηκαν την Τετάρτη σε 15 οι γιατροί, που τελούν υπό παραίτηση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος για να ανοίξει διαδικασία διερεύνησης για το αν η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής Ελένης Ιωαννίδου διέπραξε πειθαρχικό αδίκημα, όταν την Κυριακή ανακοίνωσε πως λόγω έλλειψης εφημερευόντων γιατρών δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή ασθενών στην κλινική.

Τότε άμεσα ο διοικητής του ιδρύματος Λευτέρης Μαρκάκης είχε αντιδράσει, υποστηρίζοντας πως μία τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί από τα αρμόδια όργανα του νοσοκομείου και προανήγγειλε διερεύνηση του πως η λοιμωξιολόγος πήρε μια τέτοια απόφαση.

Μέχρι αργά το βράδυ ο κ. Μαρκάκης δεν έχει απαντήσει για το εάν κάνει δεκτές τις παραιτήσεις, πράγμα που είναι απόφαση που θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο, όπως ανέφερε στην Κ.Ε. ο διοικητής.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τις παραιτήσεις τους έχουν υποβάλλει όλοι οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όλοι οι γιατροί της νεφρολογικής κλινικής, κάποιοι παθολόγοι, δύο καρδιολόγοι, μία παιδίατρος, ένας ακτινολόγος. Μεταξύ αυτών είναι και η ίδια η κα Ιωαννίδου.

goodnet.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...