Συγχαρητήρια Μποκέα για τους μαθητές του Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, πληροφορούμενος ότι οι δυο μικροί μαθητές της πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα δήλωσε τα παρακάτω. Μάλιστα ο Δήμαρχος απέστειλε και προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές τόσο στους δύο μαθητές, όσο και στη διεύθυνση του σχολείου.

«Είναι τα μικρά που δίνουν αξία στα μεγάλα. Περήφανοι για τους μικρούς μαθητές μας Μιχάλη Λυδάκη και Μανώλη Παραχεράκη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα που έδωσαν μαθήματα αξιών και τιμιότητας. Παρέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη το πορτοφόλι που βρήκαν στην πλατεία Αγίας Τριάδας.

Τους ευχαριστούμε για την πράξη τους. Μια πράξη ελπίδας που αντικατοπτρίζει το φως και την περηφάνια της κοινωνίας του Κρουσώνα και του Μαλεβιζίου. Είναι αυτές οι δυνάμεις που ζητάμε να ενεργοποιούμε για να δημιουργήσουμε διαφορετικές κοινωνίες. Τους στηρίζουμε με ένα δημόσιο «ευχαριστώ»! Μπράβο παιδιά! Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ