Βελτιωμένος και καιρός στην Κρήτη-Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Petite Perle 300×250

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη, όχι όμως και στην υπόλοιπη χώρα.
Πιο αναλυτικά, σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, στη Δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ στα βορειοδυτικά ενδέχεται να εκδηλωθούν και λίγες καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί σε ηπειρωτικά τμήματα της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -7 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 0 έως 16, στη Θεσσαλία από -4 έως 17 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νότια Πελοπόννησο από 5 έως 15,στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από -2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βόρειου και βορειοανατολικού Αιγαίου από 0 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιώτικα τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοδυτικοί, με εντάσεις που στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νότια τμήματα του Αιγαίου και το Κρητικό Πέλαγος όπου θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη

Σε οτι αφορά ειδικότερα την Κρήτη η ΕΜΥ προβλέπει τοοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ