Ευχαριστήριο της Τυλίσου για τα έργα στο γήπεδο

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας της Τυλίσου ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης για τις χρηματοδοτήσεις που αφορούν σε έργα αναβάθμισης του γηπέδου. .

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής :

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυλίσου (Α.Ο.Τ.) επιθυμεί να εκφράσει για άλλη μια φορά δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του, πρωτίστως στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη, για τη χρηματοδότηση του έργου: «Αλλαγή Συνθετικού Χλοοτάπητα και προβολέων στο γήπεδο Τυλίσου», του οποίου η σύμβαση για το μέρος που αφορά στην αλλαγή χλοοτάπητα, υπογράφηκε την Τρίτη 19/1/2021 στο Δήμο Μαλεβιζίου από τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα και τον Ανάδοχο του έργου κ. Παναγιώτη Μοσχοβίτη.

Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά απέδειξε δια των εκπροσώπων της, ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, αρωγός στον αθλητισμό και στα δημόσια έργα και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στη σημαντική αυτή συμβολή της, αναλογιζόμενοι ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε τα τελευταία χρόνια, μπορούν και οδηγούν την κοινωνία ένα ακόμα βήμα μπροστά. Ευχαριστούμε θερμά

Εκ του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Κουβίδης Βασίλης»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ