Παρατείνεται το lockdown – Μόνο σε τρεις περιοχές επιτρέπεται το κυνήγι

Τελευταία Ενημέρωση:

Την παράταση του για μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.   

Και για την ερχόμενη εβδομάδα δεν επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό και εξακολουθούν να ισχύουν τα SMS (ή οι έντυπες δηλώσεις) για τις προβλεπόμενες έξι κατηγορίες μετακινήσεων.   

Παράλληλα συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 μ.μ. έως τις 5 π.μ. με τις προβλεπόμενες εξαιρέσεις.

Επίσης η μάσκα παραμένει υποχρεωτική σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (όσους έχουν ήδη καθοριστεί).    Ταυτόχρονα, δίδεται η δυνατότητα σε φοιτητές που έχουν νοικιασμένα σπίτια στον τόπο σπουδών τους, να πάνε εντός 72 ωρών, να αδειάσουν/ξενοικιάσουν τις φοιτητικές τους κατοικίες εφόσον το επιθυμούν, με απαραίτητο αποδεικτικό την λήξη του μισθωτηρίου από το TaxisNET.   

Οι τρεις περιοχές που θα επιτραπεί το κυνήγι

  Το ψάρεμα και το κυνήγι θα εξακολουθήσουν να απαγορεύονται, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, και από την παράταση εξαιρούνται οι περιφερειακές ενότητες Ροδόπης, Έβρου και Ξάνθης, όπου στο πλαίσιο της πρόληψης μετάδοσης αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη χώρα μας, θα επιτραπεί το κυνήγι αγριόχοιρου μόνο σε αυτές τις τρεις περιφερειακές ενότητες.

Πηγή: www.lifo.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...