Σπάει τη σιωπή της η τότε 11χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας – Ήταν βιασμός με όλο το νόημα

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίξουν, ήθελαν να με καταστρέψουν».  

Με αυτά τα λόγια περιγράφει η κοπέλα -την οποία  κατονόμασε στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου- τα όσα βίωσε όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Η κοπέλα μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και με αλλοιωμένη τη φωνή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.  «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», λέει για πρώτη φορά η τότε 11χρονη τότε αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι' αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει.

«Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία» ανέφερε  χαρακτηριστικά η κοπέλα στο Open.

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ' έξω απ' έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», πρόσθεσε. …

ΠΗΓΗ: http://www.mixanitouxronou.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ