«Αποκλειστικά υπαίτιος ο άλλος οδηγός» λένε οι συγγενείς της διπλής τραγωδίας στις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Η οικογένεια προχώρησε και στο διορισμό τεχνικού πραγματογνώμονα

Η αποκλειστική υπαιτιότητα για τη διπλή τραγωδία στο τροχαίο τωνΜοιρών ανήκει, σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας των δύο αδικοχαμένων θυμάτων, στον οδηγό του έτερου οχήματος, όπως αποτυπώνεται στη γραπτή δήλωση τους στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ.

Ακόμα οι συνήγοροι δεν αφήνουν ασχολίαστη και τη δήλωση της αντίδικης πλευράς και εμμέσως πλην σαφώς την χαρακτηρίζουν ανειλικρινή και προσβλητική για τη μνήμη μητέρας και κορούλας.

spanaki

Η κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη

kartsonas-eleytherios2

Ο κ. Ελευθέριος Κάρτσωνας

Στη γραπτή δήλωση τους οι συνήγοροι κα Αλεξάνδρα Σπανάκη και Ελευθέριος Κάρτσωνας αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ως νομικοί παραστάτες της οικογένειας των αειμνήστων Όλγας Φραγκιαδάκη καιΣτυλιανής Τζαγκαράκη υποβάλαμε δήλωση παράστασης προς υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του οδηγού του φορτηγού οχήματος ο οποίος με την εμπράκτως εκδηλωθείσα -κατά το οδηγικό εγχείρημα εγκληματική αδιαφορία του- για το γένος του εννόμου αγαθού της ζωής κατέστη ο αποκλειστικός υπαίτιος της αφαίρεσης δύο ανθρωπίνων ζωών. Τα αντικειμενικά ευρήματα σοκάρουν ο δε τόπος τέλεσης του εγκλήματος βοά …

Ως συνήγοροι υπεράσπισης υποστήριξης της κατηγορίας θα προβούμε σε κάθε αναγκαία νομική ενέργεια για την
αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας ως και των συνθηκών που μια μάνα και το τρίχρονο αγγελούδι της έσβησαν
τόσο αναίτια και αδόκητα .

Σπεύδουμε δε να επισημάνουμε με τον πλέον οργίλο τρόπο και προς "πάσα" κατεύθυνση ότι η εξωτερίκευση της μεταμέλειας/ψυχικής συντριβής σε μια οικογένεια που θρηνεί – και θρηνεί με υποδειγματική αξιοπρέπεια για την απώλεια των ανθρώπων της – θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει αποδεκτή αποκλειστικά και μόνο όταν θα ήταν ειλικρινής και θα συνιστούσε έκφραση γνήσιας και όχι κατ΄επίφαση ψυχικής μεταστροφής κάτι που βεβαίως συμβαίνει όταν συνοδεύεται με ανυπόστατες δικαιοκρατικού-ηθικολογικού τύπου νουθεσίες διατυπωθείσες υπό την
μορφή υπόμνησης οι οποίες προσβάλλουν βάναυσα την μνήμη των θυμάτων».

Όπως ήδη έχουμε γράψει, η οικογένεια έχει κάνει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας και προχώρησε στο διορισμό τεχνικού πραγματογνώμονα. Μάλιστα την Πέμπτη έγινε πολύωρη αυτοψία στον τόπο του δυστυχήματος για την πλήρη αποσαφήνιση των συνθηκών της διπλής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.]

Τεχνικός πραγματογνώμονας από την οικογένεια

Μάλιστα η οικογένεια προχώρησε και στο διορισμό τεχνικού πραγματογνώμονα. Την Πέμπτη έγινε πολύωρη αυτοψία στον τόπο του δυστυχήματος για την πλήρη αποσαφήνιση των συνθηκών της διπλής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους.

To τροχαίο που συγκλόνισε την Κρήτη

Το τροχαίο δυστύχημα στις Μοίρες  που στοίχισε τη ζωή της 37χρονης Όλγας Φραγκιαδάκη και της 3χρονης κορούλας της, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου, στη διασταύρωση Φανερωμένης – Γαλιάς, .

troxaio-mesara

Στο βίντεο που είχε μεταδώσει αποκλειστικά το MEGA,  φαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το ότι το αμάξι στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη αμέσως μετά την πρόσκρουση του αγροτικού, πήρε φωτιά, κόβοντας απότομα το νήμα τις ζωής της 37χρονης και του παιδιού της.

Πριν από αυτό, φαίνεται το αυτοκίνητο της 37χρονης να κινείται στον δρόμο όπου έγινε το μοιραίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο, έχει σχεδόν περάσει τη διασταύρωση, όταν συγκρούεται με ένα αγροτικό, που εκσφενδόνισε κυριολεκτικά το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 37χρονη Όλγα.

Πηγή: cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ