Κρήτη: Ο πιο ποθητός προορισμός για τους Βρετανούς μετά το lockdown!

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «παγώσει» την επιθυμία για διακοπές, ωστόσο οι ταξιδιώτες του κόσμου δεν σταματούν να ονειρεύονται. Και μάλιστα, οι Βρετανοί ποθούν την Κρήτη, στην οποία θέλουν να βρεθούν μετά το lockdown.

Οπως μεταδίδει η «Mirror», η Κρήτη είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς, οι οποίοι ελπίζουν, κορωνοϊού επιτρέποντας, να βρεθούν στο νησί της Ελλάδας.

Σύμφωνα με έρευνα του TravelSupermarket, ιστότοπος σύγκρισης τιμών, που ανέλυσε τις αναζητήσεις Ιανουαρίου για διακοπές μεταξύ 1ης Μαΐου και 31ης Οκτωβρίου, η Κρήτη ήταν το πιο περιζήτητο μέρος για τους Βρετανούς, ειδικά για αποδράσεις επτά διανυκτερεύσεων.

Για την ιστορία, η Τενερίφη βρίσκεται στη δεύτερη θέση και οι Μαλδίβες στην τρίτη.

Οι Βρετανοί, προς το παρόν, ονειρεύονται τις διακοπές τους, ενώ η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού λόγω της μετάλλαξης του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εντοπίστηκε πέρυσι στη χώρα ενδέχεται να συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο θανάτου για τους ασθενείς. Διαβεβαίωσε πάντως ότι, με βάση όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις, και τα δύο εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη χώρα παραμένουν αποτελεσματικά τόσο για την παλιά όσο και για τη νέα παραλλαγή.

Πηγή: iefimerida.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...