Λήγει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το τοπικό lockdown στο Παλαίκαστρο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο το Σάββατο

Την άρση των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στο Παλαίκαστρο από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία.

Tο τοπικό lockdown στην περιοχή του Παλαίκαστρου στη Σητεία, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, λήγει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, λόγω της μείωσης των κρουσμάτων στο Παλαίκαστρο Σητείας, δεν παρατείνονται τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Οι απαγορεύσεις αίρονται επίσης σε Κάλυμνο, Παλαίκαστρο, Αργολίδα και Ανθήλη ενώ παρατείνονται για ακόμη μια εβδομάδα:

Βοιωτία
Λέσβο
Δήμο Σπάρτης
Δήμο Εορδαίας
Δ.Ε. Κρόκου
Δ.Ε. Σιάτιστας
Δήμο Ασπροπύργου
Δήμο Αχαρνών

Δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο το Σάββατο στο Παλαίκαστρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία rapid test ήταν όλα αρνητικά, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στο Κεντρικό Σιντριβάνι Σητείας (περιοχή Πλατανάρια Σητείας), από τις 10:30 έως τις 14:30.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα η Κινητή Ομάδα Υγείας Λασιθίου με την συνδρομή της Κινητής Ομάδας Υγείας Ηρακλείου, θα βρίσκονται στην είσοδο από Παλαίκαστρο, στην είσοδο από Άγιο Νικόλαο και στην είσοδο από Ιεράπετρα όπως απεικονίζεται στον χάρτη.

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...