Θεσσαλονίκη: Αυτοί είναι οι δράστες των πυροβολισμών στο οπαδικό επεισόδιο

Petite Perle 300×250

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη

Στην ταυτοποίηση των δύο ανδρών που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος τριών ατόμων, οπαδών του ΠΑΟΚ -μεταξύ αυτών και υπεύθυνος ασφαλείας που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Αρη- προχώρησαν οι Αρχές. Δύο μέρες μετά το σοκαριστικό συμβάν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 25 και 28. 

Σύφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ' αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες Παρασκευή, άνδρας της ασφάλειας του Αρη εμπλέκεται στο συμβάν με τους πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα προχθές, Πέμπτη (21/1) μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Η Αστυνομία ταυτοποίησε τους εμπλεκόμενους, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για οπαδικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών κι αναζητά ως υπεύθυνο έναν άνδρα που δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Αρη στους αγώνες της Super League!

ΕΘΝΟΣ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ