Έφερε καλά νέα ο Γιάννης Στρατάκης από την επίσκεψη στο Μάκη Βορίδη

Περισσότερο εθιμοτυπική ήταν η επίσκεψη του προέδρου της κοινότητας Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη στο νέο υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στον οποίο ευχήθηκε για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Φυσικά ο Γιάννης Στρατάκης που συνδέεται με συντεκνιά με τον Υπουργό, άδραξε της ευκαιρίας και έκανε κάποιες βολιδοσκοπήσεις για θέματα που αφορούν τη Ροδιά και γενικότερα το Δήμο Μαλεβιζίου.

Για το λόγο αυτό θα επισκεφθεί άμεσα το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα για να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε στην Αθήνα και να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, αφού μιλάμε για μία ευνοϊκή συγκυρία όπου ο Δήμος Μαλεβιζίου μπορεί να προωθήσει αρκετά σημαντικά έργα.

Να τονίσουμε ότι σύντομα θα κλείσει και ραντεβού του Μάκη Βορίδη με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου για να εξετάσουν τρόπους από κοινού για να προχωρήσουν μεγάλες παρεμβάσεις που έχει ανάγκη το Μαλεβίζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του έργου κατασκευής βιολογικού και αγωγών ομβρίων στον οικισμό του Παλαιοκάστρου.

Επίσης αρκετά χρήματα θα πέσουν το επόμενο διάστημα στην αγροτική οδοποιία κάτι που θα πρέπει να αξιοποιήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου που διαθέτει μεγάλο δίκτυο που χρειάζεται παρεμβάσεις για να μπορούν οι αγρότες να πηγαίνουν με ασφάλεια στις περιουσίες τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ