"Έφυγε" από τη ζωή ο δικηγόρος Βενιζέλος Κάββαλος

Petite Perle 300×250

Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 66 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Κυριακής ο ποινικολόγος Βενιζέλος Κάββαλος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και στη θλίψη τον νομικό κόσμο της Κρήτης.

Ο θάνατος του 66χρονου δικηγόρου ήταν αιφνίδιος, καθώς το βράδυ της Κυριακής κατέρρευσε ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Άμεσα οι συγγενείς του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, αφού είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια Στέλλα Τρούλη- Κάββαλου και είχε αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Νίκη που διαπρέπουν στη νομική και την ιατρική κοινότητα αντίστοιχα.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Βενιζέλο Κάββαλο

Ο αιφνίδιος θάνατος του δικηγόρου Βενιζέλου Κάββαλου, αποτελεί βαρύ πλήγμα για την νομική κοινότητα και την κοινωνία του τόπου μας, και για όλους εκείνους που τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του με δεσμούς φιλίας.

Η άριστη επιστημονική συγκρότηση, η συνέπεια, η διάθεση προσφοράς, το σπάνιο ήθος, και η σεμνότητα, χαρακτήριζαν πάντα την πορεία και την προσωπικότητά του. Τα στοιχεία αυτά θα συνοδεύουν τη μνήμη του, ωςπαράδειγμα υπεύθυνου πολίτη και ακέραιου ανθρώπου, και στους μελλοντικούς καιρούς.

Τη σύζυγό του Στέλλα, και τα παιδιά του, Γιώργο και Νίκη, που ο Βενιζέλος πρόλαβε να δει καταξιωμένους επιστήμονες στους χώρους της δικηγορίας και της ιατρικής, καθώς και τους οικείους του, συλλυπούμαι θερμώς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ