Φτωχότερη η οικογένεια του ΟΦΗ – “Έφυγε” από τη ζωή ο Γιάννης Περδικάκης

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Η οικογένεια του ΟΦΗ έγινε φτωχότερη, από τον χαμό του Γιάννη Περδικάκη.

Ενός πραγματικού “εργάτη” της οικογένειας του ΟΦΗ, με πέρασμα τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν διοικητικός παράγοντας, για πάνω από 4 δεκαετίες.

Ο Γιάννης Περδικάκης, υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου φίλων ΟΦΗ, ενώ έγραψε ιστορία στα διοικητικά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο πλευρό του αείμνηστου προέδρου, του συλλόγου, Λευτέρη Λυγερού.

Ηταν υπεύθυνος των οικονομικών για πολλά χρόνια στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και ο διαχειριστής του Διεθνούς Μαραθώνιου Βαρδινογιάννειου Δρόμου, μιας διοργάνωσης που άφησε το στίγμα της, στον αθλητισμό της χώρας.

Υπήρξε «σοφός» και λόγω της φύσης της δουλειάς του, τα ήθελε όλα, στην εντέλεια.Ηταν ένα απο τα πιο σεβαστά πρόσωπα στην οικογένεια του ΟΦΗ και με μεγάλη προσφορά.

Η οικογένεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα τον μνημονεύει πάντα για όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Η ιστορία του συλλόγου μας, τον κατατάσσει οπωσδήποτε, στις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες, που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο, Γιάννη Περδικάκη.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...