Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Έτοιμοι να γίνουν γονείς

Petite Perle 300×250

«Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί» λέει στους φίλους της η ηθοποιός

Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όπως φαίνεται θέλουν να γίνουν σύντομα γονείς, αφού είναι έτοιμοι να κάνουν αυτό το βήμα, όπως γράφει η Real News.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αγαπημένη ηθοποιός έχει δηλώσει στο περιβάλλον της ουκ ολίγες φορές ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί με τον αγαπημένο της.

«Μακάρι να έρθει ένα δεύτερο παιδί», λέει στους φίλους της με πλατύ χαμόγελο. Αυτό το διάστημα, η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού, περνώντας μοναδικές στιγμές με τον σύζυγό της και την μοναχοκόρη της.

Στον ΑΝΤ1 η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος με νέα εκπομπή;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κι από ό,τι δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα τους απολαύσουμε μαζί και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1.

Μπορεί την σεζόν που μας πέρασε η Βάσω Λασκαράκη να έμεινε εκτός των τηλεοπτικών μετά από διαφωνίες που είχε με τον σταθμό του ALPHA αλλά φέτος δεν θα μείνει άπραγη.

Φαίνεται πως το κανάλι του Αμαρουσίου είναι έτοιμο να «επενδύσει» στο ζευγάρι για την παρουσίαση ενός καινούργιου μαγκαζίνο που θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο. Μια πολύ έξυπνη κίνηση, αν μου επιτρέπεται να προσθέσω, αφού φέτος ο ΣΚΑΙ ενισχύει κι εκείνος το δυναμικό του τα ΣΚ με τη νέα εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας που μάλιστα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο.

Οι συζητήσεις με την ηθοποιό, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες και σας τις μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αναμένεται άμεσα να πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα, τη στήλη της μαγειρικής, αν όλα πάνε καλά, θα την αναλάβει ο σύζυγός της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, που δείχνει να είναι έτοιμος να μαγειρέψει τηλεοπτικά στο πλευρό της αγαπημένης του.

Να υπενθυμίσω πως ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έχει εμφανιστεί ξανά στο γυαλί, σε κάποια εκπομπή δηλαδή, αλλά πειραματίζεται με την κάμερα λόγω ενός Youtube Channel που έχει.. Από την άλλη το τελευταίο εγχείρημα της Βάσως Λασκαράκη στην ελληνική τηλεόραση ήταν η σειρά 'Έρωτας μετά' που δεν πήρε και τόση αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά χαμηλά και γι' αυτό κόπηκε άλλωστε…

Οπότε καταλαβαίνετε τώρα, επί περίοδο κορωνοϊού, πως έτσι και κλείσει αυτή η συμφωνία το ζευγάρι θα δοκιμαστεί κάτω από πολύ σκληρές και δύσκολες συνθήκες…

YOUWEEKLY

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ