Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Απειλούσε τη ζωή μου αν μιλούσα -Η συγκλονιστική της κατάθεση

Αντέκρουσε τους ισχυρισμούς περί συνέναισης

Τον 38χρονο πρώην προπονητή της κατονόμασε ευθέως ως τον βιαστή της πριν από 10 χρόνια η 21 ετών σήμερα διακεκριμένη ιστιοπλόος.

Με μία κατάθεση-ποταμό, «συγκροτημένη και δομημένη», όπως τη χαρακτήρισαν εισαγγελικές πηγές, η νεαρή αθλήτρια μίλησε στον εισαγγελέα για όσα βίωσε στα χέρια του 38χρονου.

Η κατάθεση δόθηκε το περασμένο Σάββατο υπό άκρα μυστικότητα.
Η νεαρή αθλήτρια διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της.

Η τότε 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας σπάει τη σιωπή της

Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι ο προπονητής της με απειλές κατά της ζωής της αλλά και της οικογένειάς της, προσπαθούσε να της κλείσει το στόμα, ώστε να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι είχε συμβεί.

Δυο χρόνια μετά, το 2013, η κοπέλα βρήκε το κουράγιο να εκμυστηρευτεί όσα βίωσε και μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του Ομίλου της περιοχής της απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Όμως, όπως υποστήριξε, ο διοικητής, τους συνέστησε να μην ακολουθήσουν τη δικαστική οδό για να μην πληγωθεί περισσότερο το κορίτσι.

Έκτοτε η νεαρή ιστιοπλόος δεν ανέφερε σε κανέναν άλλον τι είχε συμβεί, όμως βλέποντας τη Σοφία Μπεκατώρου να βρίσκει τη δύναμη να καταγγείλει το δικό της βιασμό, την αναζήτησε μέσω facebook και της μίλησε, αποφασίζοντας παράλληλα να σπάσει τη σιωπή της.


Πηγή: iefimerida.gr


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ