Ξεκίνησαν οι εργασίες για τους Βιολογικούς σε Μάραθος, Αστυράκι, Γωνιές

Στα έργα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜ

Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου κατασκευής των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και των δικτύων αποχέτευσης στο Μάραθος, το Αστυράκι και τις Γωνιές του Δήμου Μαλεβιζίου. Το έργο εκτελεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ), με συνολικό προϋπολογισμό μελέτης 1.630.178€ και χρηματοδότηση – γέφυρα από πόρους του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Τα σημεία των εργασιών επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου, Γρηγόρης Περυσινάκης. Παρόντες ήταν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων των οικισμών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Μάραθος, Αστυράκι, Γωνιές. Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή των τριών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων. Με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Τάσο Λιαδάκη και τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Βαμβουκα επισκεφθήκαμε τα σημεία των εργασιών και συνομιλήσαμε με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία και των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων. Σημαντικές παρεμβάσεις για να αποκτήσουν οι οικισμοί τις απαραίτητες υποδομές, να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων. Ένα ενιαίο έργο με χρηματοδότηση – γέφυρα στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης».Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή των τριών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) και των δικτύων μεταφοράς. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ