Αίτηση ακύρωσης κατέθεσε ο Κώστας Δομαζάκης για την συμφωνία εξυγίανσης της Creta Farms με τον Δ. Βιντζηλαίο

Petite Perle 300×250

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης ο οποίος στις 21 Ιανουαρίου κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της με αριθμ. 11/20 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου με την οποία είχε επικυρωθεί η από 05/02/2020 Συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης της Certa Farms στην Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου.

Η συζήτηση της αίτησης έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 05/03/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης καταγγέλλει πως "οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξη της. Οι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί".

Αναλυτικά ο κ. Δομαζάκης αναφέρει:

«Στις 21/01/2021 κατέθεσα Αίτηση Ακύρωσης της με αριθμ. 11/20 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου με την οποία είχε επικυρωθεί η από 05/02/2020 Συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης Επιχείρησης της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ. Η εν λόγω Αίτηση έχει παραδοθεί ήδη προς ανάρτηση στο Τμήμα ΓΕΜΗ Εισηγμένων Εταιρειών και πρόκειται να αναρτηθεί εντός των επομένων ημερών. Η συζήτηση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 05/03/2021 στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή της. Οι οφειλές προς το Δημόσιο και τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς σε διάστημα μόλις 11 μηνών έχουν υπερδιπλασιαστεί. Οι μισοί εργαζόμενοί της έχουν απολυθεί, παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις. Η συρρικνωμένη πλέον εταιρεία πουλάει όσο – όσο με ορίζοντα ολίγων ημερών ή εβδομάδων στην καλύτερη περίπτωση. Κυρίως όμως, ο πίνακας πιστωτών στον οποίο στηρίχθηκε η Συμφωνία Εξυγίανσης και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο δεν περιέλαβε, σκοπίμως, επιβεβαιωμένη απαίτησή μου έναντι της εταιρείας.

Δυστυχώς, όλες οι επιφυλάξεις μου, όλοι μου οι φόβοι και όλα τα σοβαρά γεγονότα τα οποία έχω καταγγείλει ήδη αρμοδίως, έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως. Η περιουσία της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ παραδόθηκε, χωρίς στοιχειώδη έλεγχο φερεγγυότητας, σε πρόσωπα που εξαρχής ήταν γνωστό ότι δεν είχαν δυνατότητα να την στηρίξουν έστω και στο ελάχιστο. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός υπήρξαν ψευδείς παραστάσεις προς πάσα Αρχή,ακόμη και παραπλάνηση στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο.

Όσοι συμμετείχαν στο ανοσιούργημα της διάλυσης μιας υγιούς, εύρωστης και παραγωγικής ελληνικής εταιρείας, στην οποία εργάζονταν 860 εργαζόμενοι και η οποία κατέβαλε κάθε χρόνο τεράστια χρηματικά ποσά προς το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τις τράπεζες,ας γνωρίζουν ότι πλησιάζει ο χρόνος που θα απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους».

GOODnet.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ