Την πρώτη εκτός έδρας νική του πήρε ο Εργοτέλης 0-1 τα Χανιά (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κόνραντ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σούταρε στην κλειστή γωνία του Κουτζαβασίλη, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια τα Χανιά προσπάθησαν να απειλήσουν, ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν κατάφερναν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Στο 29΄ το σουτ του Ρέντζα μπλόκαρε εύκολα ο Κουτζαβασίλης, ενώ στο 31΄ το φάουλ του Μπραμπίγια μπλόκαρε και πάλι εύκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν .

Στο δεύτερο μέρος, τα Χανιά μπήκαν δυνατά και στο 48΄ να χάνουν πολύ καλή στιγμή με τον Βρεττό να παίρνει τη μπάλα έξω από την περιοχή και να σουτάρει δυνατά, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 50΄ ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κωστανάσιο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των Χανιωτών, να περνάει τον τερματοφύλακα, ωστόσο έφυγε πλάγια και δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53' ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ποζατζίδη ο Μανουσάκης έφτασε στην πορεία της μπάλας και με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Χανίων για το 0-1.

Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα των «κιτρινόμαυρων» τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 62΄ έφτασαν πολύ κοντά στο να το πετύχουν ωστόσο το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Μπραμπίγια έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ανδρέου με κεφαλιά να στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι και η ευκαιρία να περνάει ανεκμετάλλευτη.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες και τι τελευταίο σφύρισμα του διαιτητή βρήκε τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο και την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά: Κουτζαβασίλη, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Παναγιωτούδης(0΄ Γιάκος), Κάρλος, Μακένα(80′ Σουντουρά), Μπραμβιλά(65΄ Τριανταφυλλάκος), Βρεττός(65΄ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης(86΄ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Κονράντ(67΄ Κοκκίνης), Κόατενγκ και Μανουσάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ