«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χάλια»: Τι είπαν οι γονείς που κόλλησαν τη μετάλλαξη του κορωνοϊού από την κόρη τους που πήγε στο Ντουμπάι

"Το παιδί μας είχε κάνει τρία τεστ στο Ντουμπάι, δεν υπήρχε υποψία ανησυχίας"


Με αυτές τις λέξεις περιγράφει στο zarpanews.gr πως κόλλησαν το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού ο Ηρακλειώτης και η σύζυγός του που νοσηλεύονται στη κλινική covid του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο.

"Είναι 15 μέρες τώρα που σμίξαμε με την κόρη μας, η οποία βρίσκεται σε κατ οίκον καραντίνα σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε χάλια, η κατάσταση μας είναι τραγική".

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού επέστρεψε από το Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους και συνάντησε τους γονείς της αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρία τεστ, όπως μας είπε ο πατέρας της.

Οι δυο ηλικιωμένοι έχουν ακόμα πολύ έντονα συμπτώματα και μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα πάρουν εξιτήριο. Όπως λένε οι επιστήμονες, το βρετανικό στέλεχος του κορωνοϊού είναι 50% πιο μεταδοτικό και μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα κρούσματα και μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ