Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων στήριξης στο Υπόμετρο 3.1

«Στήριξη για νέες συμμετοχές σε σύστημα ποιότητας» του ΠΑΑ 2014-2020

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως     26-02-2021 και ώρα 13:00 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο του υπομέτρου 3.1 «Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας», μετά από τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος(αρ. 6281/11-12-2020), που υπογράφηκε σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Κ. Μπαγινέτα.

Η Πρόσκληση,  ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια €, αφορά το σύστημα ποιότητας της Βιολογικής παραγωγής (Βιολογική φυτική και ζωική παραγωγή) και απευθύνεται αποκλειστικά στους δικαιούχους του υπομέτρου 11.1«Ενισχύσεις για τη μετατροπή σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους βιολογικής γεωργίας», του ΠΑΑ 2014 -2020.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενταχθούν πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά,  μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) (www.ependyseis.gr) και στη συνέχεια να υποβάλλουν φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας.

Η Πρόσκληση για το υπομέτρο 3.1  βρίσκεται αναρτημένη στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» www.diavgeia.gov.gr, στους διαδικτυακούς τόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

http://www.minagric.gr/index.php/el/programma-agrotikis-anaptyksis-2014-2020-proskliseis-metron/826-ypometro3-1-201219

http://www.agrotikianaptixi.gr/el/content/ypometro-31-stirixi-gia-nees-symmetohes-se-systimata-poiotitas

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ