Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προφυλακιστέος ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Petite Perle 300×250

Την προσωρινή κράτηση του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, με ομόφωνη γνώμη, έκριναν προφυλακιστέο τον κατηγορούμενο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος.

«Προφυλακίστε με όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια» φέρεται να υποστήριξε ο πρώην προπονητής, αναφέροντας ακόμη, κατά τις πληροφορίες, στην ανακρίτρια ότι αγαπάει τη νεαρή γυναίκα και πως σκοπός της σχέσης τους ήταν ο γάμος.

«Την αγαπάω ακόμα». Πάνω σε αυτή τη δήλωση ξεδίπλωσε την υπερασπιστική του γραμμή, ενώπιον της ανακρίτριας, ο 38χρονος. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται, μέσω της τετράωρης απολογίας του, να κάλεσε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια που τον κατήγγειλε για βιασμό «να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ.»

Ο 38χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με μια επιχείρηση-αστραπή ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία του βιασμού επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών. Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατυπώνει τις θέσεις του σε πολυσέλιδο υπόμνημα, φέρεται να κάνει λόγο για συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας τοποθετώντας τα γεγονότα, περίπου, ένα χρόνο αργότερα απ' ότι εκείνη τα περιγράφει στην καταγγελία της.

Ωστόσο, όπως σημείωναν νομικοί κύκλοι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών, αυτή παραμένει ίδια για εκείνον.

Στο πλευρό του κατηγορούμενου προπονητή βρίσκονται οι γονείς του οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης.

πηγή: www.eleftherostypos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ