Δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου: Η πρώτη αντίδραση του αδελφού του θύματος μετά την ομολογία του δράστη

Petite Perle 300×250

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι του άτυχου 64χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου σε νηπιαγωγείο στο Χαλάνδρι, που δολοφονήθηκε από συνάδελφό του, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα.

Ο δράστης του φονικού είχε αρπάξει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του Τάκη Βόσσου. Τον στραγγάλισε με σεντόνι στο Λαύριο και ομολόγησε τις πράξεις στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που έλυσαν το μυστήριο.

Λίγο μετά τη σύλληψη του δράστη, ο αδελφός του θύματος μίλησε και τόνισε: "Βρέθηκε ο δολοφόνος και τον έχουν συλλάβει. Ήταν συνάδελφος του, οδηγός σε ένα σχολικό στο ίδιο σχολείο. Του πήρε τα λεφτά από τον λογαριασμό. Ισχυρίζεται ότι τον πήρε την Κυριακή το πρωί με σκοπό να του πει αυτό που ήθελε. Πήγαν μια βόλτα προς το Λαύριο και εκεί διαπληκτίστηκαν απ' ότι μου είπε η Αστυνομία. Τον έσπρωξε και έπεσε κάτω. Τον περίμενε λέει κάπου κανένα δεκάλεπτο για να δει αν συνέλθει από το πέσιμο και αφού δεν συνερχόταν, τον έδεσε με ένα σεντόνι και τον τράβηξε προς τη σπηλιά. Όπως τον είχε δέσει με το σεντόνι, πέθανε κιόλας. Εγώ δεν έτυχε να τον συναντήσω ποτέ στο σπίτι του, αλλά μία ξαδέρφη μου τον είχε πετύχει εκεί. Αν και το τέλος ήταν οδυνηρό, τουλάχιστον θεωρώ ότι συμβάλατε στην όλη προσπάθεια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος μετέφερε παιδιά…

Ο ανιψιός του άτυχου 64χρονου ανέφερε πως η εκπομπή βοήθησε σημαντικά στην έκβαση της υπόθεσης και θα μπορέσει πλέον να αναπαυθεί η ψυχή του. "Δίκαιο, άδικο, καλώς, κακώς έγινε αυτό το πράγμα και ξέρουμε τουλάχιστον ποιος το έκανε. Αφού έκανε ότι έκανε γιατί να τον πετάξει σε μια σπηλιά λες και ήταν ένα τίποτα; Αυτά δεν θα απαντηθούν ποτέ. Δεν μπορώ να διανοηθώ, δεν μπορώ να το χωνέψω όσο και να προσπαθώ, να καταλάβω τι έχει συμβεί… Δεν μπορώ να χωνέψω ότι αυτός ο άνθρωπος μετέφερε μέχρι χθες παιδιά. Αν δεν ντρέπεται ο ίδιος για τον εαυτό του, τι να πω… Ο θείος μου δεν χάρηκε τη ζωή του γιατί τα φύλαγε τα χρήματα, τα κράταγε σαν κόρη οφθαλμού για να τα έχει στα γεράματά του. Δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ήρθε σε αυτή τη ζωή, πέρασε και έφυγε χωρίς να χαρεί τίποτα. Η εκπομπή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και σας ευχαριστούμε πολύ", τόνισε.

Πηγή: anikolouli.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ