Μαρσέιγ: Εξαγριωμένοι οπαδοί έβαλαν φωτιές στο προπονητικό κέντρο

Petite Perle 300×250

Απίστευτες εικόνες από το προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ, με δεκάδες οπαδούς της ομάδας να κάνουν «ντου» και να προβαίνουν σε ρίψεις φωτοβολίδων., ενώ παράλληλα αναβλήθηκε ο αγώνας με τη Ρέν.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/1) στη Μασσαλία, με δεκάδες αγανακτισμένους οπαδούς της Μαρσέιγ να προσπαθούν να εισβάλουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας! Ο λόγος της… έκρηξης του κόσμου είναι η κάκιστη πορεία της ομάδας φέτος, με τη διοίκηση της ομάδας να συγκεντρώνει την οργή του.

Κάποιοι κατάφεραν μάλιστα στη συνέχεια να σπάσουν και κάποιες πόρτες, ώστε να εισέλθουν τελικά με τη βία στο χώρο, ενώ άλλοι έβαλαν φωτιές σε δέντρα.

Οι αγανακτισμένοι οπαδοί άναψαν  και δεκάδες καπνογόνα, ενώ παράλληλα έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και την πόρτα του προπονητικού κέντρου. Φυσικά υπήρξαν μάχες σώσμα με σώμα με τις αρχές, με το όλο σκηνικό να θυμίζει… πολεμικό τοπίο

Να σημειώσουμε ότι από η κατάσταση στην πόλη της Γαλλίας μύριζε… μπαρούτι, καθώς είχαν αναρτηθεί διάφορα υβριστικά πανό κατά της διοίκησης της ομάδας αλλά και των παικτών.

Έτσι περίπου 200 από αυτούς έκαναν πορεία προς το προπονητικό κέντρο της πρώην ομάδας και όταν δεν τους επετράπη η είσοδος, έγινε το… έλα να δεις. Έβαλαν φωτιές από έξω, ενώ άρχισαν εκσφενδονίζουν αντικείμενα στους ανθρώπους των εγκαταστάσεων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο Ισπανός αμυντικός Αλβάρο Γκονζάλες χτυπήθηκε στην πλάτη στην προσπάθειά του να μιλήσει με τους διαδηλωτές.

Η Μαρσέιγ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 32 βαθμούς σε 20 ματς, την ώρα που πρώτη είναι η Λιόν και δεύτερη η Παρί με 46 και 45 βαθμούς αντίστοιχα. Φυσικά το προγραμματισμένο ματς με τη Ρεν στη Μασσαλία, αναβλήθηκε.

πηγή: www.sportime.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ